Lyofilizátory
Lyofilizácia, známa aj ako sušenie mrazom, je moderný a mimoriadne šetrný spôsob, ako uchovať potraviny dlhodobo bez straty ich nutričnej hodnoty, chuti či farby. V porovnaní s klasickým sušením alebo mrazením si takto spracované potraviny zachovávajú až 97 % výživových látok a pritom neobsahujú žiadne chemické konzervanty.
V našej ponuke nájdete domáce aj profesionálne lyofilizátory vhodné pre rodiny, malé farmy, gastro prevádzky aj priemyselné spracovanie. Či už chcete spracovať sezónne ovocie, bylinky, mäso alebo hotové jedlá – lyofilizátor je spoľahlivým pomocníkom, ktorý posunie vaše produkty na úplne novú úroveň.
Vyberte si z ponuky zariadení podľa výkonu, veľkosti a určenia. Ak si nie ste istí výberom, radi vám s tým pomôžeme.